Klubber
Div. Links
Teams
Optimist- og juniorafdeling


SES har ca. 20 optimistjoller, 4 Fevajoller og 6 Terajoller. Jollerne er placeret i jollevogne på indermolen og på stativer bag indermolen. Sejl og andet grej er placeret  i klubhusets underetage (grejrummet).
Der undervises i sejlads fra 8-10 årige op til ca. 14 år - afhængig af størrelsen. I starten af sæsonen undervises i teori. På mandage, onsdage og torsdage trænes fra nybegyndere til rutinerede sejlere - se Kalenderen for flere detaljer og tidspunkter.
Efter sejladserne kan klubbens omklædningsrum med to baderum benyttes. Ofte venter der - afhængig af forældres tid - sodavand og kager i klubhuset.
Hvis du er 12 år eller yngre og har lyst til at lære at sejle - eller for yderligere information - kontakt leder af optimist og juniorafdeling - se Kontaktpersoner.


Information for 2022: se flyer og introduktion, samt årsplan årsplan


For at deltage, er det nødvendigt at være medlem af Sejlklubben Esrum Sø - se 
Indmeldelse
Det er vigtigt at være klædt godt på så man ikke fryser når man sejler - for gør man det er det ikke sjovt. Man behøver ikke så meget til at starte med... Se mere her: Tøj til jollesejlads
Når man har lært at sejle lidt og hvis man har lyst er det muligt at deltage i kapsejladser i andre klubber og i SES's eget klubmesterskab.
Optimister sejler efter et system med forskellige niveauer - A, B og C-optimister - så man sejler mod nogen der passer til ens niveau (man starter som C'er). Se mere her: Optimist ABC Definitioner

Se Årsplan